onsdag 3 november 2010

fiskgratäng!

1 block torsk som är halvt upptinad
1 påse frysna grönsaker som tex broccoli, blomkål, morötter
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
3 msk majonäs
2 dl creme fraiche
1 msk senap
1 tsk dijonsenap
2 msk kaviar
dill (jag hade dillkrydda)

Smörj en form och fördela torsken i den, salta och peppra fisken. Lägg grönsakerna uppepå eller vid sidan om. Blanda ihop majonäs, fraichen, senap, kaviar och dillen i en skål. Häll sedan det över fisken. Ställ in gratängen i ugnen på 250 grader i ca 25 min tills det har fått fin färg.( Kolla fisken så att den är klar, det gör iaf jag)
Servera med kokt eller pressad potatis.



Något som kidsen till och med tyckte om:)

Smaklig måltid!!

/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar